TRAUMA EN DISSOCIATIE DIS/AGDS, CPTSS

Lotgenoten, hulpverleners & naastenWil je ons helpen een stichting te worden? 

We willen heel graag ons inschrijven bij de KVK om een officiële stichting te worden, maar het verkrijgen van een ANBI-status is helaas verre van gratis. Zou je ons willen helpen om dit doel te bereiken? klik op onderstaande plaatje om doorverwezen te worden naar de go-fund me pagina. 


Als oprichters en moderatoren van deze Discord doen we dit vanuit alle liefde in ons hart. En met warmte en geborgenheid voor iedere lotgenoot in onze server. We willen de server zo'n veilig mogelijke plek houden en zetten ons 24/7 in voor de Server en de organisatie er omheen. Dit doen we puur vanuit hoeveel wij geven om het doel om het stigma en de misstanden rondom DIS/AGDS en CPTSS te doorbreken.
Echter het onderhoud van de website, discordserver en het drukken van flyers inclusief het abonnement voor de QR-code waarmee we veel lotgenoten, naasten en hulpverleners kunnen bereiken en ondersteunen, is helaas niet gratis en komt deels maandelijks terug. Dat is niet erg, en we betalen dit met liefde uit eigen zak. 

Veel liefs,
Het team van
Trauma & Dissociatie DIS/AGDS, CPTSS - Lotgenoten, hulpverleners & naasten.