Stichting Trauma & Dissociatie 

Lotgenoten, hulpverleners & naastenWelkom lieve mensen van Vlaanderen. 

 

Voor directe noodlijnen in Belgie check de pagina hulplijnen. 
🖤💛❤️

In de Discord server van Trauma & Dissociatie hebben we speciaal ruimte gemaakt voor onze lieve Zuiderburen die worstelen met (een vermoeden van) DIS/AGDS of CPTSS en vroegkinderlijk trauma. In deze server is er zonder oordeel ruimte voor lotgenoten contact. Iedereen die zich aanmeld zal voor de veiligheid van al onze leden een verificatieproces doorlopen. Tijdens dit verificatieproces zal aan u gevraagd worden of u lotgenoot, hulpverlener of naaste bent. Dit doen wij omdat wij een aparte afgesloten plaats hebben in de server voor hulpverleners en naasten. Klik hier of op de Belgische vlag om direct naar de discord geleid te worden. In  de discord hebben we een speciaal kanaal gemaakt voor onze lieve Vlaamse strijders deze kun je vinden onder de categorie ♡—algemeen—♡
🇧🇪┃Vlaanderen We zijn verheugd dat u ons heeft gevonden! Merci en wees meer dan welkom. 🖤💛❤️


Ik ben hier via DIS is me! 
Bent u hier via DIS is me? Ook als u of uw naaste geen diagnose heeft kunt u uw ervaringen delen over de thema’s van het project. 
Zo heeft Anne Lagemaat (projectleider van DIS is me) zelf een speciaal plekje in de server met kanalen waar zij de thema vragen zal delen deze zijn herkenbaar in de discord aan de volgende kanaalpagina's; 
💭┃over・dis・is・me
✍🏻┃dis・is・me・nieuws
✏️┃meerkeuze・vragen
📝┃open・thema・vragen

 

Uitleg Thema vragen
 ✏️┃meerkeuze・vragen
 In dit kanaal zullen de thema's van DIS is me geplaatst worden waar u kunt reageren doormiddel van klikken op de A,b,c etcetera meerkeuze antwoorden op ervaringen rondom leven met DIS.

📝┃open・thema・vragen
In dit kanaal kunnen de thema's van DIS is me die aanbod komen openlijk met elkaar besproken worden en kunnen ervaringen via tekst met elkaar gedeeld worden. 

 
Project DIS is me - in Vlaanderen