TRAUMA EN DISSOCIATIE DIS/AGDS, CPTSS

Lotgenoten, hulpverleners & naastenMaak kennis met het team!

Het veilighouden van de server en onderhouden van de organisatie, doen we in een waardevol team. Ieder met het doel waar Trauma & Dissociatie CPTSS, DIS/AGDS - Lotgenoten, hulpverleners & naasten voor staat! 

 


ADMIN/OPRICHTERS

Puzzel 
Positie: Oprichter, admin-beheerder, website/mail en socialmedia. 
Over: Puzzel is 1 van de 2 oprichters van Trauma & Dissociatie CPTSS, DIS/AGDS - Lotgenoten, hulpverleners & naasten. Zij zijn 23 jaar en werken naast het onderhouden van de organisatie en server als ervaringsdeskundig hulpverlener en studeren psychologie. 


Robin
Positie: Oprichter, admin-beheerder en socialmedia.
Over: Robin is 1 van de 2 oprichters van Trauma & Dissociatie CPTSS, DIS/AGDS - Lotgenoten, hulpverleners & naasten. Naast alle werkzaamheden hier studeer ik pedagogische wetenschappen en bevind in me in m’n vrije tijd met m’n neus in een boek.
 

INTERN-SERVER ONDERSTEUNING - Totaal 11  (voor sommige is het nog best spannend om op de website te staan en daar hebben wij als team natuurlijk meer dan begrip voor 💚)

Somnium🌿 
Positie: Server-moderator
Over: Somnium dus, 27 jaar. In het dagelijks leven werk ik als psychiatrisch verpleegkundige. Wat ik fijn vind aan deze mooie server, is dat ik echt mag zijn, in plaats van alleen het sociaal-geaccepteerde.
Het geeft (h)erkenning aan een zoektocht die vaak zo groot en alleen voelt. Als moderator hoop ik dat ik kan bijdragen aan deze server, zodat het voor alle leden net zo’n prettige omgeving zal zijn.


Anoniem 🦊
Positie:
 Server-moderator 
Over:  Naast mensen helpen (online of daarbuiten) zijn wij het liefst lekker buiten of genieten we van het voeren, verzorgen of bewonderen van dieren.


Bees 
Positie: Server-moderator/ technische ondersteuning & Plural-kit
Over: Willen graag anderen inspireren om helemaal zichzelf te zijn; al je delen, emoties en struggles mogen een plekje hebben. Gaan aankomende september een taalkunde/psychologie studie beginnen. (meer over Plural-kit?)


Noor
Positie: Server-moderator
Over: In een community kun je de (h)erkenning ontvangen en geven die je nodig hebt of hebt gehad. In die wederkerigheid ervaar ik een plek die bestaansrecht biedt. Als moderator draag ik bij aan het onderhouden van die veiligheid. In het dagelijks leven ben ik student en werk ik aan mijn herstel.


Abluemonster
Positie: Server-moderator
Over: Hallo ik ben een welbekend blauw monster, ik help mijn baasje in haar strijd met oa CPTSS en dissociaties. Ik knuffel graag en kleur en haak graag met mijn baasje.


Puck
Positie: Server-moderator
Over: Puck dus, 26 jaar. Begin dit jaar mijn mbo-4 verpleegkunde opleiding gehaald.
Wat ik fijn vind aan deze mooie server is dat ik er echt mag zijn. Ik hoef niks te verbloemen.
Als moderator hoop ik dat ik kan bijdragen aan deze server zodat het voor ieder een prettige omgeving is. In het dagelijks leven werk ik momenteel aan mijn eigen herstel.
Naast dit hou ik van lezen, muziek luisteren en wandelen.