TRAUMA EN DISSOCIATIE DIS/AGDS, CPTSS

Lotgenoten, hulpverleners & naastenOm inzage te geven aan de buitenwereld over de belevingswereld van mensen met DIS/AGDS, CPTSS of een vermoeden van vroegkinderlijke traumatisering. Schrijven wij graag taboedoorbrekende artikelen en/of stellen wij zo nu en dan een onderzoeksvraag binnen de Discord. Hierin bieden wij indien sprake van een wetenschappelijk onderzoeksopzet volledige transparantie over de dataverzameling naar de buitenwereld en participanten zelf.  Voor het volledige artikel kun je het Pdf- bestand downloaden onderaan het artikel.  

NIEUWS! Juni 2022 (Pride Month!)


We hebben vanuit de organisatie Trauma & Dissociatie DIS/AGDS, CPTSS - Lotgenoten, hulpverleners & naasten beloofd dat deze Juni, ookwel 𝗣𝗿𝗶𝗱𝗲 𝗠𝗼𝗻𝘁𝗵!🏳️‍🌈 in het teken zal staan van twee betrouwbare artikelen over hoe en op welke manier genderdiversiteit en seksualiteit een rol kan spelen bij mensen met DIS/AGDS en CPTSS of een vermoeden van vroegkinderlijk trauma.

Het artikel hieronder:
𝐓𝐰𝐢𝐣𝐟𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐈𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐞𝐧 𝐆𝐞𝐚𝐚𝐫𝐝𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐕𝐫𝐨𝐞𝐠𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐓𝐫𝐚𝐮𝐦𝐚 (𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐂𝐏𝐓𝐒𝐒) 🏳️‍🌈

11-6-2022

 


En artikel hieronder:
𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐆𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 𝐛𝐢𝐣 𝐃𝐈𝐒/𝐀𝐆𝐃𝐒 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️💚
Is het eerste artikel in de
𝙋𝙧𝙞𝙙𝙚 𝙧𝙚𝙚𝙠𝙨 𝙫𝙖𝙣 𝙏𝙧𝙖𝙪𝙢𝙖 𝙚𝙣 𝘿𝙞𝙨𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙩𝙞𝙚!

Veel liefs en inclusie
Voor jou of jullie.

Team
Trauma & Dissociatie DIS/AGDS, CPTSS - Lotgenoten, hulpverleners & naasten 💚

 

5-6-202225-5-2022  
25 Mythes en Vooroordelen over DIS/AGDS, CPTSS en Vroegkinderlijke Traumatisering Door mensen met een Verleden van Vroegkinderlijk Trauma!


Onder de lotgenoten van de Discord server Trauma en Dissociatie (n=229) is de vraag gesteld; ''Wat vinden jullie de meest voorkomende Mythes en Vooroordelen die mensen in de buitenwereld moeten weten?'' Daaruit is dit op ervaringen gebasseerde ten dele wetenschappelijk onderbouwde artikel gerolt. Met volledige transparantie over de dataverzameling zowel naar de buitenwereld als de participanten zelf.